Política

El Bloc de Dénia ha presentat al·legacions als pressupostos de 2011

Demostren que l'estudi de les previsions econòmiques per al present exercici evidencia que no s'han fet bé les coses per part de l'equip de govern

El Grup Municipal Bloc ha exposat les al·legacions que s'han presentat als pressupostos de 2011 aprovats de manera provisional en el darrer plenari municipal de 2010.

El Bloc vol recalcar, transmetre i ser conscient, que estem en un canvi de cicle total i que no vol enganyar la població amb promeses que no es podran complir, endeutant el futur econòmic de tothom.

Per tot això el Bloc considera que s'hauria de reduir molt significativament l'apartat d'ingressos, perquè hi ha inversions innecessàries i ingressos impossibles. Aquesta formació política vol uns pressupostos amb ingressos reals i no tan optimista com el que ha estat presentat.

L'equip de govern no ha encetat cap diàleg sobre la discussió dels pressupostos, però sembla que FITUR és més important. Si no hi ha diàleg i consens previ, no podran comptar amb el suport dels nacionalistes de Dénia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.