Política

Dolors Puig és la candidata del PSC a Matadepera

El PSC ha escollit de candidata per encapçalar la llista a les pròximes eleccions municipals a Matadepera la fins ara diputada socialista al Congrés Dolors Puig, que també havia sigut regidora i tinent d'alcalde d'Universitats i Promoció al municipi veí de Terrassa entre els anys 1995 i 2004.

Puig pren el relleu a l'històric Jordi Armengol, que en els darrers comicis va perdre la representació a l'Ajuntament on durant el període del 2003 al 2007 havia format govern conjuntament amb ERC i el PAM.

Puig va néixer a Terrassa el 1951 i és professora titulada d'Enginyeria Química a la Universitat Politècnica de Catalunya i, a banda de regidora i diputada, també va ser vocal de l'executiva nacional dels socialistes de 1995 al 2004 i membre de la comissió executiva del PSC entre els anys 2004 i el 2008. Avui presenta públicament la seva candidatura que inclourà diverses persones independents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.