Política

El PP acusa Puig de mantenir els Mossos “sota mínims”

Alberto Fernández Díaz considera que el conseller d'Interior segueix la mateixa política que Joan Saura

El líder popular a Barcelona considera que la ciutat té un dèficit de 1.200 Mossos

El líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha acusat avui el conseller d'Interior, Felip Puig, de mantenir la política de “Mossos sota mínims” a la capital catalana que va posar en pràctica segons la seva opinió l'exconseller Joan Saura.

Fernández Díaz s'ha posicionat així en relació amb el debat obert sobre la seguretat a la capital catalana, després que dissabte a la nit un jove dependent morís al barri de Sant Pere després de ser disparat per un lladre que va entrar a robar en el seu establiment.

Fernández Díaz ha criticat que l'alcalde socialista Jordi Hereu no va reclamar, durant l'etapa del tripartit, que la Generalitat cobrís el dèficit de places dels Mossos d'Esquadra a Barcelona, que xifra en 1.200, i ha lamentat que ara Felip Puig continuï amb la política de “Mossos sota mínims” que creu que va seguir Joan Saura.

El dirigent del PP considera que a Barcelona fan falta com a mínim 1.200 agents dels Mossos d'Esquadra per aconseguir estabilitzar una plantilla amb 4.000 agents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.