Política

POLÍTICA

ICV-EUiA presenta Carles Rodríguez com a candidat a l'alcaldia

ICV-EUiA ha presentat aquesta setmana el seu alcaldable per a Viladecavalls, el jove regidor Carles Rodríguez, que agafa el relleu de Joan Olivares com a cap de llista de la coalició roig-i-verda. Rodríguez es presentarà als comicis amb el lema Nous aires per a Viladecavalls, va apostar per una campanya neta i amb debats públics però va recordar que “l'impacte econòmic negatiu dels governs de CiU, PVA i ex-socialistes és de més de 13 milions d'euros”, segons les dues auditories realitzades l'any passat.

ICV-EUiA apostarà per modificar el règim previst per als 63 habitatges protegits construïts durant aquest mandat i que ara són buits a causa que el seu preu actual seria inferior al cost de la seva promoció i no hi ha demanda. Rodríguez va reclamar que es destinin al lloguer amb una renda assequible i que hi accedeixin prioritàriament els joves del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.