Política

tarragona

Albert Vallvé, ratificat com a cap de llista d'Unió

La dimissió en bloc, dilluns, de tota l'executiva local va evitar que es presentés una candidatura alternativa

Tal com estava previst, l'assemblea local d'Unió Democràtica d'ahir va donar el vistiplau a l'única candidatura a l'alcaldia de Tarragona que es va presentar i que té el regidor Albert Vallvé com a cap de llista. La reunió, marcada per la trencadissa interna provocada per la dimissió en bloc de tots els membres de l'executiva local, va escenificar el camí pla que s'han trobat Vallvé i el seu equip després que s'esfumés la possibilitat d'una pugna amb una altra hipotètica candidatura a què donava suport l'executiva dimissionària. De la llista democristiana, Vallvé i els dos següents –Robert Vendrell i Cristina Moragues– són els que tenen més possibilitats de ser regidors. Si es mantenen els acords amb Convergència Democràtica d'ara fa quatre anys, Vallvé ocuparia el número 2; Vendrell, el 5, i Cristina Moragues seria la número 9. La resta de la llista d'Unió la composen Marta Ramos (4), Carme Fabra (5), Àngel Jiménez (6), Carles Sala (7), Pedro Álvarez (8) i Anna Solé (9). Això significa que la regidora que va rellevar Aregio, Àngels Vilanova, només ocuparà el càrrec fins a les eleccions.

Forns, tranquil·la

La candidata de la federació nacionalista a l'alcaldia, Victòria Forns, no troba que la crisi interna dins del seu principal soci de coalició els afecti: “Són dinàmiques internes dels propis partits i formen part del joc democràtic”. La cap de llista convergent també va agrair el suport dels antics dirigents locals d'Unió i creu que amb els nous tindrà “la mateixa complicitat”. Quant a Vallvé, va dir que hi té “una bona relació, tant personal com professional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat francès

Reagrupament Nacional manté el seu domini a la Catalunya del Nord

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra guanya i relega la ultradreta de Le Pen al tercer lloc

BARCELONA
estats units

Biden aguanta la pressió mentre creixen les veus demòcrates perquè abandoni

barcelona
Política

Marxa lenta de taxistes per reclamar la fi del bombardeig a Gaza

Barcelona
regne unit

Lammy visita Polònia i Suècia per “reiniciar” la relació amb la UE

barcelona
guerra a gaza

Protestes a Israel pels nous mesos d’ofensiva bèl·lica a la Franja

barcelona
estat francès

La participació a les legislatives es dispara a la tarda fins al 59,71%

barcelona

Antimonàrquics recorden a la FPdGi i la Casa Reial el dret de protesta

LLORET DE MAR
estat francès

Triomf independentista a Nova Caledònia

barcelona