Política

FALSET

Falset aprova un pressupost de 2,8 milions

L'Ajuntament de Falset ha aprovat el pressupost per al 2011, que ascendeix a 2.800.000 euros i que preveu una reducció respecte a l'any 2010 del 36% dels ingressos i del 13% de la despesa.

Segons explica l'alcalde, Jesús Torralba, es tracta d'un pressupost que té per objectiu “consolidar l'esforç iniciat en l'exercici anterior de racionalització i contenció de la despesa, raonable d'acord amb les circumstàncies actuals, prudent en els ingressos i també ajustat en la despesa”.

El representant municipal va deixar clar en el darrer ple que per a l'exercici 2011 no es preveuen dur a terme projectes importants al municipi; “el que es vol fer primerament és acabar els projectes que estan encetats”, com són el de carrer de Dalt, la font del Batlle i finalitzar definitivament el dipòsit d'aigua.

Els regidors d'Independents per Falset Jaume Domènech i Fede Cortés van votar-hi en contra, argumentant el primer que la despesa de personal no pot presentar el 50% de la despesa i el segon, que el pla de sanejament –el procés del qual s'ha aturat– no havia estat una mesura efectiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.