Política

tiana

Renovació de la llista del PSC, que inclou cinc independents

El regidor Héctor González serà el número 2 de la candidatura socialista

Vallespinós la tancarà

El PSC de Tiana ha donat a conèixer la llista amb què concorrerà a les eleccions del pròxim 22 de maig. La candidatura, que ja ha estat ratificada per l'assemblea local, “té vocació renovadora” i incorpora cinc persones independents en els seus primers llocs. Dels actuals regidors només repeteixen dos: Ester Pujol, com a cap de llista –era la número 2 fa quatre anys– i Héctor González, que va tenir el quart lloc. Després de González hi ha tres cares noves: Núria Blasco (3), com a independent, José Navarro (4) i Albert Ferrer (5), que també concorrerà en qualitat d'independent. Jordi Puyaltó ocuparà el sisè lloc i Albert Freixes –també independent–, el setè. Completen la candidatura socialista Pau Blasco, Isabel Lavado, Albert Sales i Josep Maria Tóffoli –independent–. Ferran Vallespinós, exalcalde de Tiana i cap de llista a les eleccions del 2007, tancarà la candidatura.

La cap de llista, Ester Pujol, assegura que “es renova la llista garantint l'experiència”, ja que “s'incorporen persones de generacions més joves i nous valors amb la presència d'independents”.

“La llista és també integradora de diverses sensibilitats”, diu Pujol, que assegura que s'hi han incorporat persones que viuen a diferents zones de la vila. “L'equip té el ferm propòsit de recuperar l'orgull de ser i de viure al poble”, assegura.

LA FRASE

La candidatura socialista té el ferm propòsit de recuperar l'orgull de ser i de viure a Tiana
Ester Pujol
candidat del psc


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.