Política

MÓRA LA NOVA

El Síndic de Greuges contradiu Sabanza

El síndic de greuges de Catalunya, Rafel Ribó, ha donat la raó al grup municipal Innova-PSC de Móra la Nova, a l'oposició, sobre les seves pretensions de participar en el butlletí d'informació, la ràdio, el web o el tauler d'anuncis municipals. Després que el 2008 l'equip de govern convergent que lidera l'històric alcalde sortint Joan Sabanza els negués “per tercera vegada” la possibilitat de “regular l'accés dels partits als mitjans de comunicació municipals”, els socialistes van recórrer al síndic, que ara toca la cresta a Sabanza i li recorda que, en compliment de la llei municipal i de règim local, ha de garantir el dret de participació: “No és un acte discrecional vostre; esteu obligat a fer que es respecti”.

Ribó, en la resolució, rebat alguns dels arguments exposats pel batlle de CiU: “Coincideixo amb el fet que [el butlletí d'informació municipal] ha de ser un instrument per informar de les actuacions municipals, però no puc compartir que solament puguin tenir-hi cabuda les informacions establertes per l'equip de govern.” Segons el PSC, Sabanza s'hauria compromès ara a aprovar un reglament regulador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.