Política

Ferran Pedró torna a escena, a les Planes

Va ser alcalde 16 anys i ara es presenta com a independent

Hi ha tres llistes

L'exalcalde de les Planes d'Hostoles, Ferran Pedró, es torna a presentar com a alcaldable. Militant històric de CDC, ara es presenta, però, com a independent, encapçalant una agrupació d'electors de la qual han transcendit els noms de Jordi Güell i Marc Muntaner. L'agrupació d'electors es diu Grup Unitat Planenca. Ha dit que hi torna perquè un grup de gent del poble l'ha motivat a fer-ho, i diu que intentarà sumar i no pas entrar en polèmiques.

Pedró, que havia estat alcalde de les Planes d'Hostoles per CiU i sempre amb majoria fins al 2007 i diputat a la Diputació de Girona, va deixar la política a finals del 2007 per motius personals i de salut. En aquell moment, també va abandonar, per decisió unilateral seva, la militància a CDC. Amb el grup de Pedró, a les Planes, hi haurà un total de tres llistes. Completen la nòmina de grups i aspirants a l'alcaldia els independents de Progrés Municipal de Josep Soler, l'alcalde actual i que repeteix per segona vegada al capdavant de la llista, i CiU, que torna a disposar, també per segona vegada, d'Eduard Llorà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.