Política

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Xavier Roca, primer d'Ara Sant Quirze

Serà el cap de llista de la coalició configurada per SI i Rcat

La formació aposta per la regeneració democràtica

Xavier Roca serà el cap de llista d'Ara Sant Quirze, la coalició formada per les seccions locals de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i Reagrupament Independentista (Rcat). La totalitat de la llista que liderarà Roca va ser escollida en unes eleccions primàries obertes a la militància de totes dues formacions i als independents que s'hi han adherit, i que van donar lloc a la següent configuració: Miquel Fustier, antic regidor d'Esports per ERC, és el número 2; Eduard Adell, el número 3; Anna Maria Leiva, la número 4; Anna Coder, la número 5, i Domènec Baldomà, el número 6. En la candidatura, de 22 noms, hi ha quatre independents, i segons Pol Vives, número 18 i conductor de l'acte de presentació, “la majoria de persones mai no havien format part de la política”.

Una de les prioritats d'Ara Sant Quirze, en paraules de Vives, és “la regeneració democràtica”, de manera que totes les decisions es prendran de manera assembleària i tots els components de la llista firmaran un acord pel qual no podran exercir de regidors més de dos mandats consecutius. “Volem posar fi a la inèrcia d'acomodament i fomentar la transparència”, va dir Vives, que va admetre que, “per naturalesa, hi pot haver un marc d'entesa amb Junts per Sant Quirze” després de les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.