Política

Esquerra Unida compleix 25 anys

La formació celebrarà demà divendres una festa a Burjassot, amb presència de Cayo Lara

La candidata d'Esquerra Unida a la presidència de la Generalitat, Marga Sanz, i el candidat autonòmic i portaveu de la comissió executiva de la formació d'esquerres, Ignacio Blanco, han presentat el programa de la festa de celebració dels 25 anys d'Esquerra Unida del País Valencià, la qual tindrà lloc demà per la vesprada a l'auditori de la Casa de Cultura de Burjassot. “Celebrar els 25 anys és un símbol del manteniment de la nostra formació, arrelada al País València i la mostra que tenim un futur i que ara som més necessaris que mai”, ha destacat Sanz.

Esquerra Unida va nàixer en abril de 1986, al socaire de les mobilitzacions contra al'ingrés a l'OTAN. “EU nasqué en abril del 86 en una situació molt semblant a l'actual, amb un PSOE dretanitzat, actuant en contra drets dels treballadors”, ha indicat Blanco.

Sanz, per la seua banda, ha destacat que han volgut fer coincidir la festa de demà divendres per commemorar l'aniversari amb l'efemèride de la proclamació de la Segona República (14 d'abril de 1931). “Esquerra Unida és qui recull el llegat de la República, de valors com la justícia social, la democràcia o la laïcitat”, ha subratllat.

A la festa acudirà el coordinador general d'Izquierda Unida, Cayo Lara, qui intervindrà conjuntament amb Sanz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.