Política

tiana

El PSC promet un pla d'actuació per a cada barri

Pujol vol la cohesió de cada zona de la vila i sensibilitzar els veïns sobre la neteja

Onze compromisos per fer de Tiana un lloc millor per viure, treballar i gaudir. Aquest és un dels lemes de la candidatura del PSC de Tiana, encapçalada per Ester Pujol, que ahir va començar a donar a conèixer les línies del seu programa, amb el qual vol convèncer els ciutadans el 22-M i accedir al govern tianenc. Va ser en una xocolatada al parc Joan Armengol, al barri de Can Gaietà, una de les zones del poble que, segons Pujol, haurien d'estar més en contacte amb el centre de la vila. De fet, posar l'accent en el desenvolupament i la “cohesió social dels barris envers el centre” és un dels punts més destacats de l'oferta socialista per al mandat que ve, segons Pujol, i es traduiria en dos programes. Amb el primer, anomenat M'estimo Tiana, cada barri tianenc tindria el seu propi pla d'actuacions en matèria de manteniment i neteja de la via i espais públics, així com l'adequació del mobiliari urbà. “Fins i tot, cada zona tindrà el seu referent tècnic i institucional”, imitant d'alguna manera la feina que es fa a les grans ciutats amb les regidories de districte. Amb el segon programa, batejat com a Barris actius, es vol vetllar per la convivència veïnal i per descentralitzar activitats que habitualment es fan al centre del poble.

A banda d'aquestes novetats, i imitant també la iniciativa duta a terme fa uns mesos a Santa Coloma, la candidatura que lidera Pujol vol impulsar la campanya M'estimo Tiana: no em trenquis el cor, amb la qual es vol fer una constant pedagogia i sensibilització respecte als actes d'incivisme que embruten el poble. “En molts problemes de neteja l'administració no és l'única responsable, i ens plantegem explicar a la ciutadania el que costen determinades actuacions de neteja”, va dir Pujol.

Finalment, la cap de llista socialista va anunciar que si governa visitarà cada dos mesos tots els barris de la vila, “les cases, els parcs, els equipaments, per saber què necessiten”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.