Política

FALSET

Titllen l'alcalde d'"electoralista" en el darrer ple

Fede Cortés (IpF) l'acusa d'aprofitar la campanya per aprovar projectes

El darrer ple municipal a l'Ajuntament de Falset va provocar, el passat dijous, un nou enfrontament entre l'equip de govern i l'oposició. El punt de l'ordre del dia més candent, va ser el que va tractar l'aprovació inicial del projecte de mesures contra incendis del Teatre l'Artesana. El regidor Fede Cortés (IpF-FIC), davant de les declaracions de l'alcalde Jesús Torralba (PSC-PM), –que afirmava que el certificat de qualitat de les butaques de la sala, era en mans del cap de l'oposició, l'independent Jaume Domènech–, va titllar l'alcalde d'aprofitar la campanya electoral per presentar projectes per a la seva aprovació. En aquest sentit, Cortés, ha assenyalat: "No hem trobat correcte que s'acusés Domènech, que no va poder assistir al plenari, d'un fet absurd i quan els projectes presentats podien esperar la constitució del nou govern municipal". Per la seva banda, l'alcalde Jesús Torralba, en relació al punt de l'Artesana, assegurava: “Es tracta d'un projecte d'urgència que respon a la necessitat d'arreglar les deficiències que presenta el local en lloc d'haver de tancar-lo". Quant al certificat que reclamava al cap de l'oposició, assegurava: “A l'hora de fer la reclamació, ha estat la mateixa empresa que l'elabora, la que ha informat que el tenia el regidor independent". Pel que fa a l'aprovació de la modificació del carrer de Dalt, que també va ser desestimada pels independents, Torralba diu: “L'únic que s'ha fet és ratificar la votació dels veïns que van decidir canviar la pavimentació".

En relació a aquests afers, Jaume Domènech lamentava que l'alcalde no hagi optat per trucar-lo directament i l'acusa d'“irresponsable" alhora que nega ser posseïdor de cap certificat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.