Política

JOSEP LLENSA

ALCALDABLE DE CIU A SANTA CRISTINA D'ARO

“No penso governar a qualsevol preu”

Com valora el resultat que ha obtingut CiU a Santa Cristina?

És un bon resultat perquè la gent de Santa Cristina ha confiat en mi i em dóna l'opció de mirar de formar govern. Això ho agraeixo profundament. És important que s'hagi vist que nosaltres podem representar una altra manera de fer les coses.

Tot i ser la llista més votada li caldrà pactar. Com ho veu?

Amb la situació econòmica del nostre país, que és perfectament la que hi ha al nostre municipi, entendrà que jo no penso negociar l'alcaldia a qualsevol preu. Això vull que quedi clar. Jo ja he estat alcalde, ja sé el que és. Jo no he enganyat mai els meus electors per tenir l'alcaldia i ara no penso començar a fer-ho. El poble, vist el resultat, el que em diu és que em cal negociar. I així ho faré. Ara com ara no em considero alcalde. Poden passar encara moltes coses. Hi ha gent que té molt a perdre.

Està disposat a quedar-se a l'oposició?

És molt senzill. Hi ha moments que un pot veure que pot arribar a l'alcaldia, però que pot perjudicar el poble. Aquesta és la línia que no s'ha de travessar. Em pregunta si estic disposat a quedar-me a l'oposició? Sí, per descomptat si això representa un benefici per al meu poble. En tot cas intentaré formar govern.

El marge és reduït: EMP o PP?

No sé com acabarà tot. Ja li dic que estic legitimat pel poble per negociar. Ara bé, pensi que EMP és una llista que es va muntar en bona part per la decepció de la gestió del PSC, del seu alcalde i ERC. El PP ha tornat a entrar i ha aconseguit un regidor, és cert. Però entenc que encara és molt aviat per dir què és el que es podrà fer. Jo també comparteixo que la gestió de Ricard Herrero com a alcalde no ha estat bona. Caldrà reconduir moltes de les coses que s'han fet, com per exemple els pressupostos participatius. Amb això no estic dient que s'hagin de treure, però sí fer-ho de manera diferent. Jo tinc un estil que m'agrada anar a veure les coses sobre el terreny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.