Política

Conesa prioritzarà l'austeritat i les polítiques socials a Sant Cugat

Mercè Conesa (CiU), ha estat reelegida alcaldessa de Sant Cugat amb el vot favorable de 15 dels 25 regidors nacionalistes que formen el ple municipal. El PP i la CUP van presentar els seus candidats, mentre que el PSC i ICV-EUiA van rebutjar presentar-ne un de propi, tot i que van votar en blanc.

Tot i la majoria absoluta, Conesa va oferir en el seu discurs d'investidura diàleg a tots els grups polítics amb l'objectiu de “trobar consensos que permetin el que sigui millor per a la nostra ciutat”. Per això, va proposar “trobar ponts de diàleg en cas de discrepància, correcció en l'exposició de les idees i respecte dels uns envers els altres”.

L'alcaldessa ha marcat com a principals prioritats per al proper mandat l'austeritat i les polítiques socials. “El primer encàrrec que interpreto per part de la ciutadania és el de l'austeritat”, va subratllar Conesa. “Per això caldrà gestionar els recursos de manera austera, eficient i transparent. Això vol dir que caldrà destinar despesa allà on calgui i limitar o eliminar la despesa supèrflua”. Pel que fa a les polítiques socials, Conesa va destacar que “tenen com a objectiu la cohesió i el bon veïnatge”. En aquest sentit, va afirmar que les polítiques socials “han de ser i seran un objectiu prioritari” i que es compromet “a defugir i arraconar discursos xenòfobs, incendiaris que tenen com a únic objectiu generar malentesos i dificultats entre veïns”.

LA FRASE

Austeritat vol dir destinar despesa allà on calgui i limitar o eliminar la despesa supèrflua
Mercè Conesa
ALCALDESSA de SANT CUGAT


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.