Política

Bellreguard canvia de color polític l'Ajuntament

El nou alcalde ha manifestat obrir la municipalitat a tota la ciutadania

El Ple municipal de Bellreguard va investir el passat dissabte de matí a Jaume Ascó com nou alcalde del municipi per ser la llista més votada entre els regidors electes. El nou alcalde ha rebut 5 vots del seu propi partit, front als 4 del PSOE i els 2 vots que va obtenir el síndic portaveu del BLOC.

Desprès de prometre el càrrec, els 11 regidors que formen el consistori van procedir a la votació i, una volta realitzat el recompte, el nou primer edil va jurar el seu càrrec com a alcalde.

En el seu primer discurs, Jaume Ascó ha manifestat el seu desig per treballar per al poble i amb el poble i ha destacat “la importància de la col·laboració i participació de tots els grups polítics per actuar i prendre les decisions més correctes per al conjunt de la ciutadania”. Ascó ha recalcat també la intenció del grup popular per escoltar a tots els ciutadans i va recordar que “les portes de l'Ajuntament estan obertes a tothom”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.