Política

L'Ajuntament d'Aldaia demana els mòbils als anteriors regidors del PSOE

Segons es denuncia, els terminals van estar comprats un mes abans de les eleccions i després del 22 de maig els han posat al seu nom

En nota de premsa feta pública pel gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Aldaia, set dels regidors de l'anterior administració, s'han emportat els telèfon mòbils obtinguts en nom del Consistori.

És per això que l'actual equip de govern les ha demanat per escrit que els hi tornen per poder-lo adjudicar als actuals regidors, tots ells del partit que ha obtés la majoria.

Segons sembla, els terminals van estar comprats un mes abans de les eleccions, qüestió aquesta que ha estat interpretat pels actuals administradors, com a una prova més que evident “que estaven a un pas del desficaci electoral”.

A la nota de premsa esmentada, es denuncia que els socialistes han canviat el contracte institucional per un contracte personal, però sense tornar els terminals, la qual cosa ha estat interpretada com a una manca de respecte cap a la institució i la ciutadania.

Aquest fet, ha deixat sense servei telefònic els actuals regidors, cosa que els ha entrebancat la seua tasca en la responsabilitat que els hi ha estat encomanada per les urnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.