Política

No entenc res de res

DES DE LA TRONA GRAN

No entenc la nèura del seyor Martinez Benaches (al que tinc en gran estima, de veritat) amb la policia del nostre poble i sobre tot amb l'intendent en cap, el senyor Genovés, ja que la plaça d'Intendent en Cap es va publicar quan jo era alcaldessa, i hem veig oblidada a aclarir varies qüestions.

El senyor Genovés no va tindre que convèncer ningú, va ser decisió del equip de govern el qual jo presidia, el que va decidir l'actual estructura de la policia local amb tots els informes favorables del institut valencià de seguretat publica i de la conselleria d'Interior i Justícia.

Tant el senyor Genovés com la resta de policies locals (oficials , agents inspectors, intendents) han d'haver de superar unes proves duríssimes, a l'igual que altres desenes d'aspirants o siga que ningú els ha regalat res. Lluís Martínez podrà o no, estar d'acord, però fins ara, ningú els ha qüestionat, (he de recordar-li que el seu partit votà a favor).

Silla té la plantilla de policia que li correspon pels seus habitants , i el sou també està en correspondència i en la mitjana de pobles del votant de similars característiques i, a mes a mes, em consta que fan la seua faena ben feta.

Em pareix molt greu la seua falta de sensibilitat amb un col.lectiu que arrisca fins i tot la seua vida en nombroses ocasions i que sí és ben cert que forma part del seu treball, són mereixedors del meu respecte i reconeixement i també ho hauria de ser per part de les institucions corresponents , ja que han segut condecorats en varies ocasions.

Els seus desafortunats comentaris fan que ara estiguen en boca de tot el poble i crec que no beneficia a ningú i molt menys a la imatge de Silla.

Per tant, amic Lluís, quan vulgues parlem en public o en privat d'este o qualsevol altre tema, i si de cas et recordaré, ja que ara estàs preocupat pels assumptes de personal, de la estructura que el PSOE va crear en el any 92 dels treballadors i treballadores de l'ajuntament, amb una valoració de llocs de treball que afavoriren, com no, als fidels al règim, amb 10 caps d'àrea amb un sou d'escàndol que amb els augments de l'Ipc, hui seguixen sent d'escàndol, també podem parlar de com el seu partit pagava les matricules de la universitat a fills dels seus regidors, també de com pagaven màsters a tuti plen als seus caps d'àrea i carreres a alguns que ni apareixien per l'ajuntament, de com hi ha treballadores que agafen hores sindicals i ni apareixen i un llarg etcètera.

El tema dóna per a molt i així, que estic a la seua disposició. Si em busca, em trobarà. No sóc de les que posa l'altra galta. Per altra banda, no tinc res a amagar. Estic orgullosa de l'època que vaig viure com alcaldessa i també de tots i cadascun dels que formaven l'equip de govern i, com a responsable de la policia durant 8 anys, li demanaria que es disculpara. En cas contrari, i si no ho fa, fasa el que vulga però hi han mes coses importants que arreglar que la policia de Silla.

Quan es té la responsabilitat de governar hi ha erros i també encerts i això ho sabem vosté i jo millor que ningú. Per tant, si ara toca traure draps bruts, per mi no hi ha inconvenient a fer-ho, però parlem de gestió i no de persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
habitatge

Junts evita l’intent del Congrés de regular el lloguer de temporada i d’habitacions

barcelona
política

PSOE i PP avalen la iniciativa de Junts per endurir les condemnes per multireincidència

barcelona
Europa

Set morts en l’onada d’incendis que afecta el centre i el nord de Portugal

Barcelona
memòria democràtica

Torna la campanya per fer de Via Laietana 43 un espai de memòria

barcelona
unió europea

Qui és qui a la nova Comissió Europea de Von der Leyen?

barcelona

La consellera d’Educació, Esther Niubó, renuncia al càrrec de regidora

Castelldefels
guerra a europa

Kíiv busca forçar Rússia amb més pressió mentre continua cedint terreny en l’est

barcelona
pròxim orient

L'Unrwa denuncia que Israel no dona visats als treballadors humanitaris

barcelona
Política

Madaula denuncia un intent de “perjudicar-la” en el cas d’Eduard Pujol

barcelona