Política

política

Sopar amb Junqueras al Correllengua de Caldes

Una conferència del president d'ERC, Oriol Junqueras, i la presentació del llibre Els teus ulls van centrar els actes del Correllengua el dissabte a Caldes de Malavella i Hostalric, respectivament. A Caldes, la conferència es va fer dissabte al teatre municipal sota el títol Llengua, cultura i llibertat i en acabar es va fer un sopar amb militants, simpatitzants i veïns del poble, que van poder conversar amb Junqueras. La majoria de les intervencions dels assistents van centrar-se en la crisi i el debat econòmic.

Al sopar van assistir entre altres els presidents de la secció local de Caldes, Xavier Tresserras, de la comarca de la Selva, Ismael Ventalló, i de les comarques gironines, Josep Carrapiço. Els actes del Correllengua a Hostalric es van allargar fins a diumenge i van començar dissabte amb la presentació del llibre Els teus ulls. Diumenge es va fer una exhibició i un taller de bitlles catalanes, es va llegir el manifest del Correllengua i hi va haver l'actuació de l'esbart dansaire de Gualba i un concert a càrrec del cantautor valencià Pau Alabajos. Totes les activitats es van fer al Centre Cultural Serafí Pitarra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.