Política

El PP atribuix al Bloc l'absència del manifest conjunt el 9 d'Octubre

L'oposició havia recriminat al PP la manca de participació en l'organització dels actes

Davant les crítiques realitzades pels grups municipals del PSOE i Bloc-Compromís al voltant de l'escassa sensibilitat mostrada per l'equip de Govern del PP a l'hora de consensuar i redactar un manifest comú amb motiu de la festivitat del 9 d'Octubre, ara el portaveu municipal Ramón Albero, ha volgut saltar a la palestra desmentint les acusacions realitzades pels dos grups de l'oposició.

El portaveu de l'equip de Govern assenyala, que «és convenient recordar que va ser precisament el grup Bloc el que fa dos anys, en 2009, es va negar a participar en la redacció del manifest per considerar, segons paraules de l'anterior regidor del Bloc “que amb el pas del temps, el manifest s'havia convertit en una formalitat més”, i va anunciar públicament que el Bloc no assistiria als actes institucionals a celebrar eixe any al Teatre Principal. El grup socialista, al conèixer la postura del Bloc, va considerar que sense la participació de tots els grups, el manifest no tenia l'esperit de consens».

Albero comenta «que el PP, tant en l'oposició com ara en el govern, ha demostrat voluntat de participació en l'elaboració del manifest conjunt dels grups polítics de l'Ajuntament dins dels actes institucionals del 9 d'octubre, conscients de la importància d'este dia per a tots els valencians». Igualment, afig que l'organització dels actes del dia 9 d'octubre sempre ha estat a càrrec de l'equip de Govern de torn, anteriorment socialistes i Bloc, i en els últims anys el grup popular i, a més, «este equip de Govern no ha rebut cap oferta o opinió dels grups en l'oposició per a la preparació dels actes d'enguany, com tampoc l'any anterior». No obstant, inclús considerant que la nota de premsa dels grups Bloc i socialista no és coherent amb les seues actituds anteriors, «l'equip de Govern està en disposició d'estimar este canvi d'opinió i consensuar el manifest de l'any que ve».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.