Política

El PP d'Ontinyent retira una denúncia contra el Bloc per protestar contra Camps

Neus Penadés, membre del partit nacionalista, havia estat acusada d'injúries i calúmnies

L'expresident presentava el projecte d'un hospital nou que s'ha suspés

El PP d'Ontinyent ha retirat la denúncia contra Neus Penadés, membre del Bloc Jove de la ciutat, a qui havien acusat d'injúries i calúmnies per les protestes que hi va haver al març durant una visita del que era llavors president de la Generalitat, Francisco Camps.

La retirada de la denúncia ha evitat que no se celebrara, tal com estava previst, el juí contra Penadés aquest matí. La coalició Compromís ha expressat la satisfacció per la retirada de la denúncia.

El PP d'Ontinyent va presentar a l'abril a la comissaria de la policia d'Ontinyent una denúncia pels fets produïts el 21 de març arran de la visita de Camps, que va anar a presentar el projecte del nou hospital, les obres del qual han quedat suspeses.

Segons la denúncia presentada pels regidors Vicent Vila i Inma Martí, i signada per la resta de components del grup municipal del PP en aquell moment, els manifestants els van dir cridant “corruptes”, “pocavergonyes” o “lladres, que sou uns lladres”.

Els regidors del PP afirmen en l'escrit haver sigut víctimes “d'insults, injúries, provocacions, crits, xiulits i espentes”, i que els crits que van rebre podrien ser considerats “injuriosos i calumniosos”. A més, asseguren que la protesta pretenia “coaccionar i intimidar els assistents”.

En la denúncia, que es va presentar acompanyada d'un DVD amb imatges dels fets i amb fulls impresos de Facebook, s'identifica Neus Penadés com una de les persones que hi van participar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.