Política

Compromís per Torrent torna les entrades de l'Auditori

El síndic portaveu denuncia el contrasentit que suposa la privatització d'aquesta infraestructura cultural i el regal d'entrades als regidors

Els dos regidors que composen el grup municipal de Compromís han demanat, per Registre d'Entrada, que no desitgen que se'ls envien més invitacions per a assistir gratuïtament a les sessions programades per aquest Organisme Municipal.

Sento Beguer i Maria Herrada han explicat, que mentres l'alcaldia esgrimeix la privatització com a principal argument d'estalvi en la gestió de l'Auditori, s'envien entrades als regidors perquè acudisquen “de gorra” a les seues representacions. Segons els dos regidors és un contrasentit regalar 25 entrades, una per regidor en cada actuació, i sol·liciten, com varen demanar en anteriors ocasions, que no se'ls envien més entrades.

A la petició s'ha adjuntat la devolució de les entrades, que Alcaldia va enviar a Compromís, per assistir a les representacions que l'Auditori havia programat per aquest cap de setmana.

Sols estava el PSOE

Pere Rossell

A la representació que el grup Albena Teatre feia a l'Auditori de Torrent aquest cap de setmana, sols hi havia els regidors i regidores del PSOE local. Estaven com a xiquets i xiquetes que havien estrenat sabates noves, saludant a tort i a dret a les poques persones que coneixien. Dic poques, perquè a la magnífica representació feta per Carles Alberola i Alfred Picó, preludi de l'estrena a la ciutat de València, tan sols van assistir no més de dos centenars de persones.

Doncs sí, allà estaven ells i elles. I quan dic elles i ells, vull afegir que cap altre més. Els del Bloc havien tornat les entrades i els del PP ni tan sols s'havien dignat a acudir-hi. Per no trobar-se ni estava el regidor de Cultura, el flamant regidor de Cultura. És a dir, catorze entrades que no van estar utilitzades i, el que és pitjor encara, 168 euros que l'Auditori deixà de recaptar en la nit de dissabte.

No és bona política anar de gorra a les activitats culturals i, menys encara, deixar d'anar. Amb aquestes actituds, la ciutadania pensa que aquells que ens representen sols els interessa les presentacions falleres, les festes i la gresca... però no la cultura i menys encara la cultura valenciana, el teatre valencià com era el cas. Poca xarreta podrà mantenir Mª José Català amb Margarida Sanz, quan hagen de fer conversa dins la parella lingüística, aquesta setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.