Política

Compromís per Torrent qualifica d'immoral la carta de comiat de l'anterior l'alcaldessa

La que ara és consellera d'Educació, Formació i ocupació ha remés una epístola a tots els domicilis de la localitat

En temps de crisi i en què l'equip de govern del PP acomiada treballadors, enviar una carta pagada per tots amb l'enèsima foto de María José Catalá, a més d'un balafiament absurd, és immoral, segons ha fet públic la coalició Compromís per Torrent en una nota de premsa difosa.

Per a aquest grup municipal, aquesta carta final, demostra que Catalá “se'n va de l'única manera que sap: gastant els diners de tots els ciutadans en promocionar-se personalment i al seu Partido Popular.

La formació ecovalencianista ha fet incidència que el deute amb els bancs que ha deixat Catalá en l'Ajuntament de Torrent és de 62 milions d'euros, 22 milions més que quan va agafar la responsabilitat de governar en 2007, producte d'una política de malbaratament dels recursos públics del que aquesta carta és la traca final. Catalá se'n va acomiadant treballadors i cremant diners en propaganda pagada per tots. La propaganda i l'autobombo, de fet, ha sigut una de les gran senyes d'identitat de Catalá al capdavant de l'Ajuntament de Torrent. En aquest cas en concret, Compromís es pregunta quants salaris anuals es podrien haver pagat amb aquest “boato” final de Catalá, enviat a més de 20.000 vivendes de la població, tot i sabedora dels més de 10.000 parats que deixa a Torrent, 3 vegades més que quan arribà a l'alcaldia.

Finalment, des de Compromís se li ha recordat a l'exalcaldessa que, tot i que ja no forma part de la corporació municipal, s'ha cuidat molt de datar la carta el dia de la seua renúncia encara que ha arribat a les cases dels torrentins més de 10 dies després, un fet que ens obliga a pensar que tot va programar-se quan ja no formava part de la Corporació local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.