Política

L'alcaldessa d'Alaquàs també entrega recurs contra la taxa TAMER

Vora 1000 persones han presentat recurs contra l'apujada de la taxa del fem

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, ha presentat en les oficines municipals, el seu recurs individual contra l'aprovació definitiva de la modificació de l'Ordenança Fiscal de la Taxa Metropolitana per a la prestació del tractament i eliminació de residus urbans, més coneguda com a taxa TAMER, interposada per la entitats Metropolitana de tractament de Residus (EMTRE).

Vora 1000 veïns han presentat recursos contra aquesta mesura que ha incrementat en un 150% la taxa de fem que es fa efectiva mitjançant el rebut de l'aigua.

L'Ajuntament de la vila d'Alaquàs, davant les queixes produïdes per la ciutadania, ja inicià fa unes setmanes una campanya informativa per poder assessorar els interessats a presentar reclamacions individuals perquè es puga aconseguir la returada de l'esmentada taxa.

A títol col·lectiu, el consistori va presentar a finals de gener un recurs davant els tribunals per considerar desproporcionada l'apujada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.