Política

Ximo Puig presenta 40 avals a la seua candidatura a secretari general del PSPV

El portaveu de la candidatura de Puig, José M. Orengo, es refereix al candidat com "l'alternativa que posarà fi a les famílies dins del partit”

El diputat del PSOE en el Congrés i alcalde de Morella, Ximo Puig, ha formalitzat aquest dijous la seua candidatura a la secretaria general del PSPV després de presentar Vicent Sarrià –regidor de l'Ajuntament de València– un total de 40 avals en la seu socialista, el doble dels avals necessaris.

Sobre això, José M. Orengo, portaveu de la plataforma L'Alternativa progressista, que s'aglutina entorn de Puig, ha declarat que “Puig representa una candidatura plural i sense personalismes que posa fi a les famílies en el partit i que serà capaç de provocar el canvi en profunditat que la societat valenciana reclama”.

Orengo ha destacat el fet que el projecte que encapçala Puig haja aconseguit reunir el doble d'avals necessaris per tal de poder presentar-se a la secretaria general, un total de 40, fet que posa de manifest “l'ampli suport que la plataforma progressista està obtenint dins del partit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.