Política

El PP rebutja la moció contra les retallades per considerar que no afecta a Ròtova

L'alcalde impedeix la rèplica a Compromís malgrat que l'escola de Ròtova estava en una situació límit, ja que la Generalitat li devia vora 11.200 euros

Compromís per Ròtova va presentar una moció al plenari passat, en què proposava que l'Ajuntament de Ròtova demanara a la Generalitat Valenciana l'anul·lació del Decret Llei 1/2012 de mesures urgents per a la reducció del dèficit a la Comunitat Valenciana; i que manifestara el seu compromís amb el manteniment i la millora d'uns serveis públics i de qualitat.

El portaveu de Compromís per Ròtova, Jordi Puig va explicar que la moció feia referència als retalls previstos en serveis públics, com justícia, sanitat, funció pública i educació. La regidora popular d'Hisenda, Marisa Cocera, però, indicà que el Decret no afectava Ròtova, que la moció no reflectia els retalls del decret i que l'Ajuntament està fent tot el possible per atendre els serveis de les persones del municipi.

Des de Compromís, ja no van tenir l'oportunitat de respondre argumentant que tot estava molt ben exposat i no valia la pena anar allargant-ho, perquè les postures havien quedat marcades. Només s'ha de recordar, en aquest darrer cas, com “l'institut on van els alumnes de Ròtova (l'IES Vall de la Safor) no tenia per a calefacció, paper higiènic, folis o guix.

Aixi les coses, Puig ha denunciat que “quan no hi ha arguments, s'utilitza la majoria. Ho hem vist en anteriors ocasions, i ha tornat a passar. I la nostra tasca, a banda de fer propostes, és denunciar estes pràctiques”.

La moció va ser rebutjada, amb 3 vots a favor de Compromís per Ròtova i 6 vots en contra del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.