Política

L'alcalde de Morella prepara una ofensiva per salvar el Parador

El primer edil morellà s'ha desplaçat a Castelló per a demanar col·laboració a les forces socials perquè defenguen la seua construcció

L'alcalde de Morella, Ximo Puig, s'ha posat mans a l'obra des del primer dia per a buscar una solució a la construcció del Parador de la localitat. Un dia després de l'anunci de paralització del mateix efectuat pel ministre José Manuel Sòria, Puig s'ha desplaçat a Castelló per a mantindre contactes amb distints sectors socials, econòmics i polítics de la demarcació i sol·licitar col·laboració per a tirar endavant esta construcció. A més dels contactes mantinguts amb representants de diferents sectors, ha sol·licitat una reunió al subdelegat del govern a Castelló i una altra al director general de Turespanya. El primer edil morellà considera que “el suport i la col·laboració dels sindicats, empresaris i responsables polítics és fonamental per a tirar avant aquesta infraestructura necessària per a Morella i la comarca, i també per al sector turístic de la demarcació de Castelló i del conjunt del País Valencià”.

L'alcalde de Morella conclou que “el Parador de turisme és sinònim d'ocupació i més turisme per a la nostra ciutat i per a les comarques del voltant, per la qual cosa no es pot detindre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.