Política

Morella demana que es paguen els fons de compensació eòlica de 2011

L'AVEN ja ha cobrat les quantitats de les empreses gestores dels eòlics i tarda mesos a transferir-les als ajuntaments

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Morella ha acordat reiterar la reclamació a l'Agència Valenciana d'Energia (AVEN) perquè pague la quantitat corresponent dels fons de compensació eòlica de 2011. El consistori recorda que les empreses gestores dels parcs eòlics ja han complit amb esta obligació i que l'AVEN, que és l'organisme que els gestiona, no fa front als pagaments en els terminis acordats inicialment.

El primer tinent d'alcalde, Rhamsés Ripollés, afirma que “l'AVEN no ha complit els terminis de pagament que va estipular en un principi i açò comporta a què som els ajuntaments els que tornem a tindre que finançar a un organisme de la Generalitat”. A més, indica que “tots els anys es repetixen els mateixos problemes i, ara, ja s'ha publicat la convocatòria per a 2012, sense abonar les quantitats corresponents a 2011”. En este sentit, explica que la quantitat havia d'haver-se pagat al gener i que arribada la data, es va remetre al mes de febrer. Després de superar-se esta, l'AVEN va indicar que esta distribució es realitzarà a l'abril. L'Ajuntament de Morella va realitzar un projecte de millora energètica i del sistema de depuració de la piscina municipal, en la convocatòria del passat any. En total, va invertir 70.000 euros, que l'AVEN encara té pendents de pagament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.