Política

Mocions de l'oposició sobre política general en el plenari de Banyeres

El PP sols ha aprovat la referent a la igualtat de tracte i ha rebutjat les demés

El ple de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha aprovat per unanimitat una moció presentada pel grup municipal Bloc Compromís sobre la igualtat de tracte i d'oportunitats en l'àmbit laboral. En virtut d'este acord, en els plecs de condicions tècniques i administratives que determinen les condicions de les contractacions que realitze l'Ajuntament amb empreses de més de 250 treballadors, constarà l'obligació de presentar un Pla d'Igualtat aprovat prèviament.

Encara que la llei per a la igualtat efectiva de dones i homes regula l'elaboració d'un Pla d'Igualtat per a este tipus d'empreses, el grup municipal popular ha donat el vist-i-plau a esta moció per estar a favor de la igualtat de tracte i d'oportunitats en l'àmbit laboral i per ser potestat de l'ajuntament la inclusió d'este punt en les condicions tècniques i administratives per a les contractacions que realitze el consistori.

Per l'absència de competències i no correspondre a l'àmbit municipal, no han sigut aprovades altres dos mocions presentades pel grup Bloc Compromís referents a les manifestacions estudiantils del passat mes de febrer a València i sobre la regulació de la Ràdio Televisió Valenciana.

D'igual forma, tampoc s'han aprovat altres tres mocions presentades pel grup municipal socialista referents a la Reforma Laboral aprovada pel Govern central i sobre les mesures referents a sanitat i educació aprovades pel Govern de la Generalitat al considerar el PP que els fòrums de debat d'estos assumptes són Les Corts dels respectius governs autonòmic i nacional, i per no tenir l'Ajuntament competències en aquestes matèries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.