Política

L'ajuntament de Burjassot ha de convocar un plenari a l'Hospital

La necessitat d'obtenir el vot d ela regidora Olga Camps, hospitalitzada per part, obliga l'alcalde a convocat la sessió al centre hospitalari per poder aprovar els crèdits ICO

La previsible abstenció del PP en la votació del plenari urgent que ha d'aprovar l'operació d'endeutament mitjançant crèdit ICO, per poder pagar els proveïdors, ha obligat l'alcalde Jordi Sebastià a convocar una sessió aquesta vesprada a l'Hospital Nou d'Octubre de València, lloc on es troba ingressada per dolors de part, la regidora Olga Camps.

Malgrat les reiterades peticions del responsable d'Hisenda perquè el PP canvie el sentit del seu vot, el síndic portaveu d'aquesta formació política conservadora, ha assegurat que mantidrà l'abstenció.

Aquest fet ha obligat l'alcalde de la vila a comptar amb tots els vots favorables possibles, per poder accedir als crèdits de l'ICO i obtenir liquidés i poder pagar les nòmines del personal i el conjunt de proveïdors que aguarden pacientment aquesta operació creditícia.

Com que l'article 85 del ROF permet en casos extraordinaris la convocatòria de sessió plenària en altra seu diferent a la de l'Ajuntament, així és com s'ha realitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.