Política

Els socialistes de Torrent s'oposen a les polítiques de malbaratament

El grup municipal ha fet el balanç sobre el primer any d'oposició d'aquesta legislatura

El grup municipal socialista a l'ajuntament de Torrent, s'ha presentat davant els mitjans de comunicació valencians i la societat en general amb la clara intenció de fer balanç sobre el primer any d'oposició d'aquesta legislatura.

El síndic portaveu d'aquesta formació política, Andrés Campos, ha deixat a les clares la voluntat del PSOE de Torrent de donar suport a les propostes que, des de la perspectiva socialista poden mantenir-se i de rebutjar allò que consideren que no resulta de rebut.

En aquest sentit, ha manifestat que de les 134 votacions efectuades en seu municipal, el plenari ha aconseguit l'acord en 81 ocasions, la qual cosa parla de la bona voluntat d'acord i de col·laboració d'aquesta força política situada en la bancada de l'oposició per l'evidència dels vots.

No obstant això, s'ha posat de manifest que, el grup socialista municipal s'ha situat en contra del partit que governa la vila, en temes relacionats amb la pujada de taxes, la privatització de l'Auditori, la concepció de l'escola pública, el malbaratament dels cabals públics i altres qüestions semblants.

Silenciats i arrimats al marge

Pere Rossell

Ara fa un quinquenni, que els socialistes torrentins van estar desplaçats dels òrgans de decisió municipal i, des d'aleshores ençà, aquest grup polític ha passat dos calvaris ben definits. El primer d'ells, el protagonitzat per les lluites intestines que van aconseguir apartar el seu secretari general de la carrera cap a l'alcaldia i, el segon, els moviments de desplaçament de l'anterior equip municipal que es trobava encarrilat i amb una clara voluntat de treballar per recuperar més protagonisme polític.

L'arribada de Campos no ha resultat fàcil ni per a ell, ni per al seu valedor —actualment a la cua de l'atur i recuperat en tasques orgàniques pel seu secretari general— perquè el primer no s'ha deixat aconsellar, ha entrat com a elefant en tenda d'atifells, sense ni tan sols conèixer les claus dels ordinadors del grup municipal i, el que és pitjor encara, sense voler que cap dels anteriors edils l'assessorara. El segon, perquè el nerviosisme de veure's d'aquesta manera, l'ha fet cometre més errades que no encerts i se li veu fer el rodamón com ànima perduda entre els que ell considerava fidels votants.

Ara han fet balanç d'un any, però han hagut de buidar els calaixos per poder mostrar la feina feta. Els socialistes torrentins, encara van despistats i no s'han reposat d'aquell colp que va suposar descavalcar Bresó d'una alcaldia, que havia heretat del “rojano” però que l'església torrentina deixà anar —per conveniència o per voluntat pròpia— a mans de “la xiqueta” actual honorable veïna. Un any no és molt per marcar tendència i, ara mateix, desconeixem si Campos arribarà indemne a la meta final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.