Política

El PSOE de Banyeres elegix Antonio Martínez com nou Secretari General

Recuperar l'alcaldia és el repte primordial del nou responsable dels socialistes locals

L'assemblea general del PSOE de Banyeres de Mariola ha escollit a Antonio Miguel Martínez Vañó com a nou Secretari General de la formació socialista en la reunió que va tindre lloc el darrer dissabte 21 de juliol.

La nova executiva encapçalada per Martínez Vañó compta en la presidència amb Mercedes Esteve, Vicent Martínez en el càrrec de vicesecretari, el regidor Fernando Sempere com a secretari d'organització, Consuelo Escribano com encarregada d'economia i finances, la regidora Conxi Garrido serà la responsable de l'àrea d'igualtat i benestar social i, finalment, Tomás García tindrà al seu càrrec la responsabilitat de l'organització de les campanyes electorals.

Antonio M. Martínez ha declarat que « alguns dels principals reptes que es planteja aquesta nova executiva amb el poble de Banyeres de Mariola estan basats en la millora i manteniment del benestar de la nostra societat i, al mateix temps, en la lluita per aconseguir majors suports i millores en el sistema polític actual que tant ens preocupa».

Les afirmacions estan basades, segons Martínez, tenint en compte l'actual situació política, pel que fa una crida a tota la població per recuperar la il·lusió, «sent el nostre repte primordial recuperar l'alcaldia i apostar per un Banyeres més social i en el qual tots capigam, preocupant-nos de la joventut, persones majors i la nostra societat en general».

El repte més proper per a la nova executiva socialista serà la celebració del centenari de l'agrupació local, «pel que treballarem per dur endavant aquest acte ja que és una gran oportunitat perquè tots puguen apropar-se a la història del nostre partit i conèixer-nos més a prop».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

Llarena veu un possible delicte dels Mossos en la no detenció de Puigdemont

barcelona
política

Junts fa pressió perquè Illa inclogui Puigdemont en la ronda de trobades amb expresidents

barcelona

El ple de Vilablareix puja 30 euros la taxa d’escombraries

VILABLAREIX
Pròxim Orient

Segona onada d’explosions al Líban

Beirut
Josep Maria Vallès
Alcalde de Sant Cugat del Vallès (Junts per Catalunya)

“L’obsessió és revertir el dèficit de 22 milions el 2024”

Sant Cugat

Les finances, a l’ull de l’huracà

Sant Cugat del Vallès
política

La CUP decideix sobre aliats i lideratges orgànics i s'imposa créixer

barcelona
Xevi Guitart
Delegat del govern de la Generalitat a Girona

“Vinc d’un vaixell i m’he ficat en un gran transatlàntic”

Girona
Elena Vila
Cap de l’oposició a Sant Cugat del Vallès (PSC)

“No som la ciutat de referència que havíem estat”

SANT CUGAT DEL VALLÈS