Política

Es critica la política d'oblit que el Consell aplica a l'Alcoià el Comtat

El president fabra visita la capital de la comarca i rep aquestes crítiques de part de l'oposició

El diputat i portaveu adjunt d'EUPV en les Corts, Lluís Torró, s'ha referit hui a la visita del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, a Alcoi, com a “un exercici de pura propaganda, aprofitant-se dels èxits particulars per agranar cap a casa”,

De fet, ha afegit, que les empreses visitades per l'Honorable President, han triomfat a pesar de la política industrial de la Generalitat, “que s'ha passat any i anys desarmant-la, apostant per la construcció, fomentant les deslocalitzacions d'empreses i limitant-se a presentar estratègies de retallar i apegar sense el més mínim recolzament pressupostari”.

El diputat d'EUPV també ha criticat l'empitjorament de la política industrial en el context de les retallades i amb l'asfíxia als Instituts tecnològics a causa dels impagaments i les reduccions de les subvencions i de les línies d'ajuda.

L'empresa Korott —una d eles visitades pel president Fabra— és un bon exemple de les oportunitats que ofereix la diversificació industrial sobre la base d'un teixit productiu ja existent, imbrincada amb el sistema de formació professional. A més, va començar al caliu d'un CEEI de la xarxa IMPIVA.

El diputat d'esquerres, també ha criticat la manca d'inversió en el transport ferroviari, deixant morir la línia Xàtiva-Alcoi per l'incompliment del conveni —abans per victimisme i ara per estratègia política d'un PP— que ofega l'economia en general, però que ho fa amb especial intensitat en les comarques industrials de l'interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.