Política

S'aposta a Banyeres per l'estalvi energètic i pel funcionament de l'emissora municipal

Bloc - Compromís ha recolzat la sol·licitud plenària perquè l'Ajuntament quede inclòs en el Pla d'estalvi energètic 2012-13 que promociona la Diputació d'Alacant

Els econacionalistes consideren adient l'aplicació del pla que afavorix l'estalvi energètic de manera progressiva, tot i que cal tindre en compte altres pràctiques com les que proporcionen els reductors de potència dels fanals o la possibilitat d'alternar l'encesa de l'enllumenat als carrers, «però també es positiu que es tinguen en compte les novetats tecnològiques i deixar de banda l'enllumenat de mercuri degut a què origina una major despesa econòmica» , ha declarat la portaveu Sonia Beneyto.

Quant a l'aprovació del reglament de la futura emissora de ràdio municipal, Bloc-Compromís opina que «aquest s'ha fet d'una manera estàndard, que hi ha punts d'aquest que són comprensibles i pels quals advoquem, com és el cas del Consell d'emissions. Però, per altra banda, hi ha que considerar que l'emissora va a funcionar gràcies al voluntariat, gràcies a la gent que li agrada fer ràdio, i poden haver problemes si no hi ha algú encarregat de forma directa, pel que, i com ja vam expressar en l'anterior ple, per a crear una emissora, una part del personal hauria d'estar en plantilla per a un bon, correcte i independent funcionament».

Beneyto ha explicat que la programació ha de ser un bon mitja per promocionar les activitats d'associacions locals, grups de música de Banyeres i ha d'estar feta en valencià.

Per últim, afig la portaveu, davant la possibilitat de desconnexió amb dues emissores de ràdio, una estatal i l'altra autonòmica, Bloc-Compromís opta per fer eixes desconnexions amb l'emissora autonòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dídac Manresa Molins
Alcalde de Breda (ERC)

“Un dels objectius de legislatura és enllestir la redacció del POUM”

Breda
Política

El sentiment de catalanitat va a la baixa

Barcelona
amèrica del sud

Veneçuela anuncia la detenció de dos espanyols per un suposat pla contra Maduro

barcelona
estats units

Trump promet deportacions a la ciutat sacsejada per les mentides

barcelona
guerra a gaza

Els atacs israelians contra el nord de la Franja causen una vintena de morts més

barcelona
guerra a europa

Rússia i Ucraïna intercanvien 206 presoners de guerra més

barcelona
política

Nova Esquerra aposta perquè el president d’ERC no sigui alhora candidat

barcelona
vaticà

Francesc demana als catòlics dels EUA votar “el mal menor"

barcelona
guerra a europa

Biden i Starmer ajornen la decisió sobre l’ús d'armes de llarg abast

barcelona