Política

Compromís acusa al PP de Torrent de violar drets constitucionals

L'Ajuntament prohibeix la penjada de pancartes commemoratives del 9 d'Octubre

El Secretari local de Compromís per Torrent, Ricard Chulià, ha eixit al pas de les declaracions del PP en les que critica a la seua formació per la col·locació de dues pancartes d'homenatge al Poble valencià arran de la festa del proper 9 d'octubre.

Per a Chulià, el PP intenta mesclar la pèssima gestió en matèria de senyalització vial amb drets ciutadans emparats per la Constitució i les lleis electorals.

El Secretari de Compromís ha explicat que la roïna senyalització a la que va al·ludir el portaveu de la seua formació durant l'últim Ple afectava uns senyals d'aparcament col·locats del revés, tapats per les pròpies faroles i en alguns casos penjats en arbres, que en el cas d'aquestes últimes està taxativament prohibit per les ordenances de via pública i de medi ambient.

La coalició política denunciant, davant la contestació que ha qualificat d'extemporània del PP davant aquesta queixa, es pregunta per què el PP no es preocupa de netejar d'amiguisme la seua gestió al front de l'Ajuntament de Torrent, on per exemple la germana de l'exalcaldessa Catalá continua de responsable en el Gabinet de Premsa Municipal, el fill d'un regidor del PP sempre és contractat en els concerts de les festes locals, o trenquen contractes de lloguer per a donar-los a familiars de dirigents del PP, com és el cas de la nau de Protecció Civil de Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.