Política

La CUP pregunta si ha d'anar al Parlament

La CUP ha iniciat un seguit de sessions de treball al llarg del territori perquè els militants, simpatitzants i veïns en general valorin la conveniència que la formació formalitzi una candidatura a les eleccions al Parlament. A més de la militància estricta de la CUP, en aquestes trobades hi ha la presència de representants d'altres organitzacions de l'esquerra independentista, així com col·lectius locals, casals i ateneus de diferents punts de les comarques gironines, amb l'objectiu d'obrir al màxim de la societat civil l'ideari de la CUP i el seu projecte social i independentista. Aquest debat, que es basa en assemblees populars obertes a la ciutadania, culminarà el proper 13 d'octubre amb una assemblea nacional extraordinària, en què tota la militància de la CUP ratificarà la decisió que s'hagi pres sobre la conveniència de presentar-se i intentar tenir finalment, i després d'anys de debat, representació parlamentària. Aquest no és un debat nou, però l'avançament de les eleccions ha precipitat una decisió dos anys abans del que estava previst.

A les comarques gironines aquestes trobades obertes se celebraran a Figueres i Santa Coloma de Farners (dimecres, 10), Girona (dijous, 11) i Olot (divendres, 12), a més de les que ja s'han celebrat a poblacions com ara Sant Joan de les Abadesses o Celrà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
REGNE UNIT

Tsunami laborista i desfeta històrica conservadora

BARCELONA
Pere Garriga i Solà
Alcalde d’Arbúcies (Entesa per Arbúcies)

“Treballem amb molta transparència i coherència”

Arbúcies

Pengen una pancarta amb el lema ’No Surrender’ a la plaça d’Amer

AMER
POLÍTICA

Sánchez oferirà a ERC el consorci tributari que permet l’Estatut

barcelona
crisi migratòria

El PP demana desplegar l’exèrcit per frenar l'arribada d'immigrants

barcelona
Figueres

ERC vol que Junts reconegui les aportacions del govern anterior

Figueres

Blanes defineix els principals reptes en el Pla d’Actuació Municipal

BLANES
guerra a europa

Michel avisa Orbán que no pot dialogar amb Rússia en nom de la UE

barcelona

Paneque dona suport al Front Popular en un acte a la Catalunya del Nord

COTLLIURE