Política

Castedo arriba al TSJ per declarar com a imputada en el ‘cas Brugal'

L'alcaldessa d'Alacant podria haver participat en el tripijoc del PGOU d'Alacant per afavorir el constructor Enrique Ortiz

L'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, espera des de primera hora d'aquest matí en el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià per declarar com a imputada en la branca del cas Brugal per la qual s'investiguen presumptes irregularitats en el PGOU d'aquesta ciutat.

Castedo, que estava citada a les deu del matí per declarar davant el jutge Juan Climent, ha arribat a les huit i mitja del matí al Palau de justícia, on a les dotze del migdia també està citat pel mateix motiu el seu antecessor, Luis Díaz Alperi.

La citada peça del cas Brugal va arribar a l'alt tribunal valencià el passat mes de setembre, per la condició d'aforats d'ambdós, ja que són diputats autonòmics. Castedo i Díaz Alperi estan imputats per presumptes delictes de revelació d'informació privilegiada, tràfic d'influències i suborn.

Segons el jutjat d'instrucció número 5 d'Alacant, que va dur la investigació fins a elevar-la al TSJ, Castedo podria haver participat en el tripijoc del PGOU d'Alacant per afavorir el constructor Enrique Ortiz.

Després de conéixer la seua imputació, el passat 1 d'octubre, l'alcaldessa d'Alacant va assegurar sentir-se “satisfeta” per haver estat citada , ja que així podria defendre's i explicar els seus arguments de forma “exhaustiva”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.