Política

El PP de Torrent vol privatitzar els camps de futbol municipals

Maria Herrada ha comminat a l'equip de govern a no fugir endavant i a acceptar que la realitat econòmica actual només pot gestionar-se des de la prudència pressupostària

En el Ple Ordinari de desembre, Compromís per Torrent ha votat en contra de cedir la gestió municipal dels camps de futbol de Sant Gregori a un concessionari privat.

La regidora de Compromís, Maria Herrada, ha defensat al Ple el model públic de l'esport municipal a Torrent. Herrada ha explicat que el fet de privatitzar serveis públics evidencia el fracàs de la gestió pública per part del Partido Popular de Torrent.

Cedir la gestió de parcel·les de competència pública, a concessionàries privades, escudant-se en un suposat estalvi és admetre el fracàs en la gestió econòmica d'aquestes instal·lacions, la seua falta d'idees i el nul interés per part del PP en reunir-se amb l'oposició per a buscar fórmules alternatives que puguen ser tan viables com la cessió a mans privades.

Herrada ha explicat en el Ple que les successives privatitzacions, en la gestió de serveis públics, obeïxen a una falta de planificació en la confecció dels pressupostos de l'Ajuntament, on per exemple per a 2011 el compte general s'ha liquidat amb un romanent negatiu de tresoreria de més de 6 milions d'euros, que en 2010 va ser inclús pitjor amb 9 milions.

Abundant en la deficient planificació del pressupost, Herrada ha comminat a l'equip de govern a no fugir endavant i a acceptar que la realitat econòmica actual només pot gestionar-se des de la prudència en la confecció de les partides pressupostàries, sobretot les d'ingressos, i que això només és possible si es calculen abans que les despeses, ajustant finalment ambdues per tal de poder fer front als pagaments i al manteniment dels serveis públics bàsics que ha d'oferir l'Ajuntament de Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.