Política

Mena traspassa la cartera d'Empresa i Ocupació “molt plena” a Puig

Es mostra convençut que el proper govern aconseguirà redreçar l'activitat econòmica i donarà resposta als “anhels” dels catalans

El fins ara conseller d'Interior canvia de departament assegurant que el titular sortint deixa “el llistó molt alt”

El conseller d'Empresa i Feina sortint, Francesc Xavier Mena, ha fet aquest divendres el simbòlic traspàs de la cartera del departament al conseller entrant, Felip Puig -fins ara a Interior-, advertint-li que està “molt plena”.

Tots dos s'han mostrat somrients davant dels fotògrafs i càmeres de televisió, i Mena ha fet broma preguntant qui dels dos semblava més content, qüestió que Puig ha respost: “Contents, els dos, però més alleugerit, segur, que el sortint”.

Puig ha agraït a Mena la seva intensa tasca durant els últims dos anys i ha assegurat que li ha deixat el “llistó molt alt”.

El conseller sortint s'ha mostrat convençut que el proper govern aconseguirà redreçar l'activitat econòmica i donarà resposta als “anhels” dels catalans.

Mena, que és doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic d'Economia, s'incorporarà “molt probablement” com a professor en una universitat dels Estats Units”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.