Política

El Consell Veïnal dona el seu suport als pressupostos d'Ontinyent

El veïns valoren positivament que s'aconseguisca reduir el deute municipal i alhora augmentar la cobertura social i la promoció econòmica

Les diverses entitats i associacions ciutadanes que formen part del Consell Veïnal d'Ontinyent han donat el seu suport al projecte de pressupostos municipals per a 2013 presentat pel Govern d'Ontinyent.

A l'última reunió d'aquest Consell, celebrada el passat dijous 27 de desembre, es va acordar amb nou vots a favor, cap en contra i una abstenció que el Consell Veïnal recolze uns comptes dels quals es valorava sobretot el fet que es reduïsca el deute municipal i alhora augmentar la cobertura social i la promoció econòmica.

Els pressupostos han estat presentats i debatuts pels agents socieconòmics abans de la finalització de l'any, un fet que es produïa per primera volta des de l'any 2001 a l'Ajuntament d'Ontinyent. Cal destacar en aquest sentit que els comptes municipals van estar presentats també el 28 de desembre al Consell Econòmic i Social (CES).

A la reunió del Consell Veïnal també es van exposar diverses consideracions i suggeriments de millora per tal de fer plans d'actuació encaminades a reduir la despesa en enllumenat, residus i neteja viària, una “participació activa” que ha estat valorada molt positivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.