Política

El PSOE de Torrent denuncia que el PP afig sofriment als discapacitats

Andrés Campos assegura que els populars han acabat amb el dret que tenien a la gratuïtat dels medicaments

Des de l'any 2003 que els menors d'edat amb minusvalidesa igual o superior al 33% i els majors amb grau superior al 65% no pagaven res pel seus medicaments ni pel material complementari. Des de l'1 de febrer d'enguany, aquest dret ha desaparegut i els discapacitats han de fer un copagament pels medicaments.

Aquesta mesura afecta a un bon col·lectiu de famílies torrentines que han mostrat la seua indignació i perplexitat davant el que consideren un tracte inhumà degut ala gravetat dels casos que abraça.

El síndic portaveu dels socialistes torrentins, Andrés Campos, ha demanat una rectificació al Consell de la Generalitat Valenciana en considerar que aquesta mesura ataca els més febles.

Per a Campos, “la suma d'aquesta mesura amb els retalls en l'ajuda a la dependència, va a provocar que milers de llars valencianes visquen una tragèdia perquè no podran realitzar el coapagament, a més de situar els afectats en greu risc per ala seua salut.

En aquest sentit, el Grup Municipal Socialista, ha presentat una moció tot i exigint el manteniment de la farmàcia gratuïta per a tots els afectats i convidant el PP a “no fer més cortines de fum ni més demagògia amb els dependents ni amb els més febles”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.