Política

Compromís demanarà la dimissió de Cotino en Xirivella

La moció considera la seua relació directa amb la gestió de l'accident del metro

A punt de complir-se el setè aniversari de l'accident de metro del 3 de juliol de 2006, que va costar la vida a 43 persones i va produir ferides en almenys altres 47.

Compromís per Xirivella considera necessari demanar que l'administració autonòmica impulse una investigació seriosa que analitze totes les causes que van provocar el tràgic accident, assumint així la petició de l'AVM3J.

Ricard Barberà, portaveu de Compromís, pensa que “és absolutament necessari plantejar aquesta qüestió per l'estreta vinculació del president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, amb Xirivella i amb l'equip de govern”.

Més enllà de les sospites sobre la moralitat de les gestions realitzades per aquesta persona en relació amb l'accident, des de Compromís afirmen que “els ciutadans i ciutadanes de Xirivella necessitem saber que l'equip de govern del PP liderat per Ortí, governa amb independència, sense sotmetre's a la tutela de ningú.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.