Política

PSOE i Compromís denuncien la censura del PP de Banyeres de Mariola

Els dos grups de l'oposició subratllen l'ús partidista que el partit en el govern fa de la ràdio municipal

iFernando Sempere i Sonia Beneyto, portaveus del PSOE i de Compromís a l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, denuncien «l'ús manipulador i sectari que l'alcalde de la localitat fa de la ràdio municipal, una instal·lació pública pagada pel veïnat del municipi».

Aquests critiquen a l'alcalde «que vol silenciar a l'oposició perquè sap que tenim molt a dir perquè la seua gestió, en aquesta legislatura, té més ombres que llums».

Compromís i PSOE lamenten que Radio Banyeres estiga copiant el model manipulador de Canal 9, un model que ha castigat als professionals, que ha limitat la participació de tots i on s'enganya i manipula als ciutadans. «Tal és així que, un col·laborador que pretenia oferir una visió plural de la realitat del nostre municipi ha hagut de dimitir i deixar de col·laborar en aquesta emissora. Molts veïns i veïnes sentim vergonya de com s'està realitzant la posada en marxa de l'emissora municipal perquè sembla que el seu funcionament siga per a uns pocs, per als amics dels amics».

El motiu de la critica de l'oposició es déu a la decisió política de l'equip de govern que va impedir un programa d'entrevistes i actualitat en la ràdio municipal entre els diferents portaveus dels partits polítics amb representació local. «Es va parlar d'un programa per commemorar la meitat de la legislatura, on tots férem un balanç, és a dir, un exercici de democràcia. No obstant això, l'equip de govern va decidir que es quedara en una entrevista a l'alcalde sol, sense ningú més».

Els socialistes ja van denunciar quan es va aprovar el Reglament Municipal de l'emissora que s'anava a convertir en «una eina del PP i no en una empresa d'informació per als ciutadans. Gràcies a la pressió del PP i de tot l'equip de govern, la nostra ràdio s'està convertint en un lloc on no hi ha llibertat d'expressió, hi ha censura i on ningú que no opine com l'equip de govern puga participar. Aquesta actuació ens dóna la raó quan en el ple qualificàrem la ràdio municipal com la “ràdio de l'alcalde”».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Europa

Letònia reforça l’ús del letó en detriment del rus al mercat laboral

Barcelona
estat francès

Barnier presenta a Macron el seu govern de perfil de centredreta

barcelona
àsia

Condemnat a Hong Kong a presó per dur una samarreta “sediciosa”

barcelona
Unió Europea

El TJUE creu que les clàusules preus de Booking limiten la competència

Barcelona

Frustren un acord per una moció de censura

lloret de mar
Pròxim Orient

Hezbol·là i l’Iran amenacen Israel amb represàlies per les explosions al Líban

Barcelona
política

ERC i PSC ja parlen del pressupost amb el finançament singular pel mig

barcelona
nova caledònia

Dos morts en una nova operació policial contra independentistes a Nova Caledònia

barcelona
política

La Fiscalia General de l’Estat demana la recusació de Macías en la causa de la llei d’amnistia

barcelona