Política

L'alcalde de Paterna acusa la secretària municipal d'obstruccionisme

Compromís exigeix que presente proves o en cas contrari que demane disculpes a la funcionària

Des de Compromís per Paterna s'assegura que aquesta qualificació arbitrària de l'alcalde Lorenzo Agustí “és una pura cortina de fum”. La coalició està persuadida que la secretària de l'Ajuntament, Teresa Morán, no ha paralitzat en cap moment els expedients municipals, ja que es disposa de signatura digital, la qual cosa permet despatxar amb molta celeritat l'enviament de la documentació que, necessàriament, ha de passar per ella.

Compromís per Paterna ha volgut “aclarir la qüestió amb Teresa Morán, que, en primer lloc, ha manifestat que una part important de les seues funcions consisteixen a vetlar per la legalitat dels expedients i els acords de l'Ajuntament i l'altra part, a donar fe pública dels acords. I això és el que ha estat fent amb els diversos governs municipals amb els quals ha exercit la seua tasca sense que, fins ara, s'haja produït una acusació com la feta per l'actual alcalde. Una actitud que per a Compromís acabaria de posar l'administració municipal en una situació molt delicada, després d'haver estat molt mal valorada en la seua part econòmica pel síndic de comptes en un informe recent.

La secretària de l'Ajuntament està obligada per llei a comunicar a la Delegació de Govern, abans del 30 de juny i del 30 de desembre de cada any, quins expedients no han quedat conclosos i això ha motivat la Delegació de Govern a obrir diferents procediments judicials contra l'Ajuntament de Paterna.

Aquesta és, segons l'opinió de la coalició ecovalencianista, l'única veritat i no pretendre que la secretària de l'Ajuntament siga la responsable de l'expedient realitzat per la Delegació, i que com a conseqüència ha costat molts diners al consistori.

Per tot això, des de Compromís exigeixen a l'alcalde que concrete la tasca 'obstruccionista' de Teresa Morán que no estiga ajustant-se al seu paper com a habilitada nacional o que, al contrari, li demane disculpes.

Al final ja serà un jutge de Paterna el que analitze l'assumpte des del dret i resolga el que pertoque, ja que l'assumpte estarà a les seues mans, “li pese a qui li pese”, conclou Emili Mira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat francès

Reagrupament Nacional guanya a les quatre circumscripcions de la Catalunya del Nord

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra guanya i relega la ultradreta de Le Pen al tercer lloc, segons els sondejos

BARCELONA
estats units

Biden aguanta la pressió mentre creixen les veus demòcrates perquè abandoni

barcelona
Política

Marxa lenta de taxistes per reclamar la fi del bombardeig a Gaza

Barcelona
regne unit

Lammy visita Polònia i Suècia per “reiniciar” la relació amb la UE

barcelona
guerra a gaza

Protestes a Israel pels nous mesos d’ofensiva bèl·lica a la Franja

barcelona
estat francès

La participació a les legislatives es dispara a la tarda fins al 59,71%

barcelona

Antimonàrquics recorden a la FPdGi i la Casa Reial el dret de protesta

LLORET DE MAR
estat francès

Triomf independentista a Nova Caledònia

barcelona