Política

Esquerra Unida condemna la violació de drets que practica l'Ajuntament d'Elx

Mercedes Alonso conculca el dret a manifestar-se de la ciutadania de les pedanies

Per segona vegada consecutiva, l'alcaldessa d'Elx ha prohibit la concentració i manifestació de l'Associació Dunass en favor d'una regió aeroportuària sostenible.

La prohibició ha estat justificada per la primera munícep sota el pretext de fer malbé la imatge de l'aeroport i de l'ajuntament d'Elx.

Per a Esquerra Unida d'aquesta localitat, “el Partit Popular demostra que no cal posar amb banderes franquistes per desenvolupar polítiques clarament antidemocràtiques pròpies de temps pretèrits ja superats”.

La formació política denunciant, afig que el dret a manifestar-se és constitucional i un pilar bàsic de la democràcia, “per molt molest que resulte a la imatge pública del Partit de Mercedes Alonso”.

La decisió de la primera regidora en cap d'Elx ha estat qualificada pel síndic portaveu d'Esquerra Unida, Juan Antonio Cano, com una “rabotada feixista dels hereus d'aquesta ideologia i dóna sentit al comportament de les joventuts d'aquesta partit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.