Política

L'alcalde de Paterna amaga el seu fracàs en crear ocupació al poble

Compromís titlla d'ineficaces les accions adreçades als autònoms, col·lectiu que ha perdut 537 altes en Seguretat Social

El regidor de Compromís en Paterna, Emili Mira, assenyala que “la comparativa entre les dades de l'atur al municipi de juliol de 2012 i de juliol de 2013 posa de relleu el nul interés de l'equip de govern del PP per crear ocupació.

Segons les dades conegudes, resulta molt cridaner que en juliol de l'any passat hi haguera 8.210 aturats i que ara, un any després, la xifra siga de 8.542 persones sense treball. És a dir 332 aturats registrats més en un any. I és que, en opinió del regidor ecovalencianista, “la mala gestió i els anuncis grandiloqüents sobre plans d'ocupació tenen aquestos pèssims resultats: el PP no fa els deures i seguix suspenent en la creació de llocs de treball”.

Mentrestant, Agustí decideix anar-se'n a Xina per “amagar el seu fracàs en polítiques d'ocupació” segons explica el regidor.

Ni el portal de l'emprenedor ni els diferents convenis signats amb entitats, com per exemple el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI), no han tingut l'efecte desitjat per l'alcalde i els seus regidors del Partit Popular. Més bé tot el contrari: han sigut prou ineficaços fins el moment. Donades les xifres locals de l'atur en el període comprés entre juliol de 2012 i juliol de 2013, que han estat analitzades a fons per Compromís per Paterna, s'observa com s'ha destruït ocupació i s'ha creat atur.

Així les coses, en opinió de Compromís per Paterna, “és prioritari que l'equip de govern reconega el seu fracàs en la creació de llocs de treball a Paterna per tal de poder buscar una eixida. Però si continuen obsessionats en dur a terme projectes faraònics com Puerto Pelotasso o la Zona Franca, que poden acabar amb el teixit del comerç local, anem malament. Tenim clar que hi ha més alternatives per a crear ocupació. Per a Compromís és una de les principals prioritats. I en el cas de tindre la responsabilitat de governar, Compromís es reunirà amb les diferents administracions per a revertir la situació actual amb ajudes, desgravacions fiscals, plans globals de formació i més”, conclou el regidor Emili Mira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat francès

Reagrupament Nacional guanya a les quatre circumscripcions de la Catalunya del Nord

barcelona
ESTAT FRANCÈS

L’esquerra guanya i relega la ultradreta de Le Pen al tercer lloc, segons els sondejos

BARCELONA
estats units

Biden aguanta la pressió mentre creixen les veus demòcrates perquè abandoni

barcelona
Política

Marxa lenta de taxistes per reclamar la fi del bombardeig a Gaza

Barcelona
regne unit

Lammy visita Polònia i Suècia per “reiniciar” la relació amb la UE

barcelona
guerra a gaza

Protestes a Israel pels nous mesos d’ofensiva bèl·lica a la Franja

barcelona
estat francès

La participació a les legislatives es dispara a la tarda fins al 59,71%

barcelona

Antimonàrquics recorden a la FPdGi i la Casa Reial el dret de protesta

LLORET DE MAR
estat francès

Triomf independentista a Nova Caledònia

barcelona