Política

Les comarques del sud es reivindiquen a la cadena humana de Vinaròs

El fet de ser un dia laborable no va ser obstacle perquè hi participaren nombrosos representants d'Alacant, Elx o Crevillent

El sud del País Valencià també va contribuir notòriament a l'èxit de la cadena humana per la llengua i la llibertat a Vinaròs, on es van superara amb escreix les previsions de participació d'Acció Cultural del País Valencià. Un centenar valencians meridonals no van dubtar a recórrer més de 350 quilòmetres per participar en la convocatòria. Així, es van poder veure moltes cares conegudes d'Alacant, Elx, Crevillent, Mutxamel i altres poblacions del sud del país, malgrat tractar-se d'un dia laborable.

A banda de representants dels casals del sud, també el president d'El Tempir d'Elx, Josep Enric Escribano, va participar en l'acte, acompanyat d'altres membres de l'associació, però per damunt de tot destaca la gran quantitat de gent del sud que s'hi va desplaçar a títol particular.

Prohibició

Molts d'ells van destacar que van prendre la decisió de participar-hi després de l'intent de prohibició de la cadena valenciana per part de la Sotsdelegació del Govern de Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.