Política

L'alcaldessa d'Alacant desallotja el plenari

No accepta les crítiques de falta d'informació llançades per la Junta de Personal

Desenes d'integrants d ela Junta de Personal de l'Ajuntament d'Alacant han protestat durant la celebració de la sessió plenària a fi de criticar la manca d'informació veraç i concreta sobre la reclassificació de llocs de treball per part de l'equip de govern.

Davant la cridòria i l'actitud dels assistents a la convocatòria, l'alcaldessa, Sònia Castedo, ha decidit desallotjar la sessió després d'haver realitzat els avisos reglamentaris corresponents.

Els funcionaris municipals implicats han accedit a l'espai habilitat per al públic i han mostrat pancartes on demanaven la reclassificació dels llocs de treball i una informació veraç al respecte.

La sessió s'ha vist interrompuda durant uns cinc minuts, temps necessari per a desallotjar la sala. Posteriorment, els manifestants s'han traslladat a la plaça de l'Ajuntament on han seguit amb la protesta.

En l'operació de desallotjament, també han estat fets fora de la sala de plenaris diversos assessors dels partits polítics de l'oposició de manera indiscriminada, qüestió que ha originat queixes entre els components dels grups polítics afectats.

En la represa de la sessió, el síndic portaveu de la formació d'esquerres, Miguel Àngel Pavon, ha qualificat el desallotjament d'antidemocràtic al que la regidora en cap li ha contestat que tots dos entenen la democràcia de manera ben diferent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.