Política

El PP d'Elx ha aprovat uns pressupostos que donen l'esquena a la participació

Mercedes Alonso evita explicar les raons per què va suprimir els pressupostos participatius quan va començar el seu mandat

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat que l'equip de govern del PP ha aprovat uns pressupostos municipals que, de nou, donen l'esquena a la participació ciutadana, ja que no s'ha permès als il·licitans i il·licitanes decidir on s'han de destinar els diners públics per a 2014.

Mollà ha assenyalat que “un any més l'alcaldessa, Mercedes Alonso, evita explicar-nos per què va suprimir els pressupostos participatius quan va començar el seu mandat, una eina bàsica per a la democràcia local que l'equip de govern del PP va eliminar ràpidament”.

Al mateix temps, l'equip de Mercedes Alonso nega a la ciutadania la possibilitat de consultar el projecte de pressupostos en la web municipal, un fet que dificulta que qualsevol il·licità o il·licitana puga presentar les esmenes que considere oportunes.

La portaveu de Compromís per Elx ha afirmat que “malauradament, any rere any comprovem com l'alcaldessa no té cap voluntat de fer del nostre un Ajuntament transparent i participatiu, un ajuntament on la documentació siga accessible per a la ciutadania, on s'aprofundisca en una major democràcia, aspectes que el nostre col·lectiu seguirà reivindicant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia