Política

L'alcalde de Paterna gastà més de 70.000 € en un concert de promoció personal

Va ser l'acte de tancament de campanya de 2007 en què es presentava com a candidat a l'alcaldia d'aquesta vila de l'Horta

Més de 70.000 euros fou la quantia que Lorenzo Agustí va desemborsar perquè es fes un concert a la vila en concepte de tancament de campanya a càrrec de Malú.

Per aquesta data, Lorenzo Agustí tan sols era portaveu del PP a l'Ajuntament de Paterna, governat durant més de 20 anys pels socialistes.

A la festa es van sumar altres grups locals que actuaren com a teloners i que van percebre uns 12.000 euros per banda. No s'ha d'oblidar que també es va muntar fortes mesures de seguretat contractades perquè el concert transcorreguera sense incidents.

D'aquesta manera, l'actual alcalde de Paterna va seguir l'exemple aleshores, d'altres líders de l'època que no dubtaren a hipotecar la seua gestió per tal d'arribar a l'alcaldia del municipi on es presentava.

Ara s'ha tingut accés al contracte establert entre el que ara ocupa la responsabilitat de l'alcaldia de Paterna i l'empresa “Aprendiz i Canciones S.L. de Madrid, perquè el 24 de maig de 2007 Malú intervinguera en un concert al Parking “los Naranjos” de Paterna a partir de les 23 hores i amb una durada mínima de 70 minuts.

Al contracte s'estipulava que no es podia fer cap publicitat partidista o partidària a compte de l'artista ni que havia de figurar cap logotip, marca o producte de cap ideologia política o religiosa en l'escenari o als laterals.

Per a l'organització d'aquest concert, Lorenzo Agustí, corria amb totes les despeses de permisos, els requeriments tècnics i d'infraestructures i l'obligava a subscriure les corresponents pòlisses d'assegurances de responsabilitat civil, malifetes, suspensió i cancel·lació.

Al text del contracte s'estipulava que el concert havia de tenir un caràcter gratuït i no es podia ni enregistrar ni emetre per cap mitjà de comunicació o difusió.

Arran del coneixement d'aquestos detalls, hi ha associacions cíviques i polítiques d'aquesta localitat de l'Horta, que es pregunten d'on van eixir els cèntims per sufragar tot aquest dispendi i si encara ara, l'actual alcalde té alguna relació contractual amb l'empresa que representava el cantant Malú que va fer un concert a càrrec de Lorenzo Agustí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia